Jaluzele Verticale sunt realizate din materiale textile de inalta calitate, materiale cu tesaturi fine, moderne sau clasice cu latimea lamelei de 127mm sau 89mm. Jaluzele verticale reprezinta un produs foarte des utilizat in decorul ferestrelor de birou, ferestrelor de institutii sau chiar si in casa personala.

Jaluzelele verticale sunt compuse din lamele din material textil si din garnisa din aluminiu, garnisa ce poate fi montata in functie de preferinte pe tavan sau pe perete cu ajutorul unor console.

Jaluzele Standard 127mm

Jaluzele standard de 127mm sunt realizate din material textil si garnisa de aluminiu. Latimea lamelei textile este de 127mm, aceasta fiind cea mai des intalnita solutie de um[..]

Jaluzele Smart 89mm

Jaluzele Smart cu latimea lamelei de 89mm reprezinta cea mai moderna solutie de umbrire, avand tesaturi deosebit de fine si fiind destinate in special spatiilor mai mici.

[..]

Paletar Jaluzele Verticale

Materialele textile folosite pentru confectionarea jaluzelelor verticale si a jaluzelelor multifactura au texturi si culori diferite ele completand designul incaperii dvs.

Realizarile noastre...

10+

Proiecte finalizate

200+

Clienti multumiti

7+

Ani de experienta

Lucrarile noastre

Complex Carmen Sylva *****

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 02

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 03

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 04

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 05

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 06

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

Avantajele companiei noastre

Experienta

Calitate

Personalizare

Durabilitate

Incredere

Punctualitate

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

Contacteaza-ne acum!

Ramai conectat cu noi

Ce spun clientii nostri...

Dinu Nicolau Lacodini Dortmund-Germania

Doresc sa va multumesc inca o data pentru colaborarea si comunicarea excelenta! Am ramas impresionat de profesionalitatea aratata mai ales in ceea ce priveste identificarea,proiectarea si materializarea unor solutii optime in functie de cerintele mele individuale, respectarea termenelor de finalizare precum si de calitatea lucrarilor prestate.Sunt foarte multumit si de raportul calitate -pret drept pentru care va voi recomanda tuturor celor care doresc sa efectueze lucrari cu profil similar. Va doresc mai departe succes in activitate!

Mai mult

Unde ne gasesti