Produse

Jaluzele Verticale

Jaluzele Verticale sunt realizate din materiale textile de inalta calitate, materiale cu tesaturi fine, moderne sau clasice cu latimea lamelei de 127mm sau 89mm. Jaluzele ver[..]

Jaluzele Multifactura

Jaluzelele Multifactura sau Multistrat sunt confectionate din lamele de 89mm fiind realizate din mai multe straturi suprapuse de material in nuante diferite de culori.

[..]

Jaluzele Orizontale

Jaluzelele orizontale au un aspect deosebit datorita gamei variate de culori si sunt produse ce cele mai eficiente moduri de control al luminii.

[..]

Rolete Textile (Storuri)

Roletele textile de interior sau rulouri interioare sunt produse care protejaza  incaperea de lumina si caldura soarelui, asigurand intimitatea de care aveti nevoie.

[..]

Rulouri de Exterior

Rulourile Exterioare au rolul de protectie a ferestrelor de interperi, izoleaza termic si fonic, optureaza patrunderea luminii in incapere si au rolul de protectie impotriva [..]

Inchideri Terase

Folia Transparenta pentru inchideri de terase sau foisoare cunoscuta si sub denumirea de folie crystal imita geamul si protejeaza spatiul de vant, ploi, zapada oferind o atmo[..]

Copertine Retractabile

Copertinele retractabile sunt sisteme exclusiv pentru protectia solara, actionarea lor facandu-se prin manivela sau motor electric cu telecomanda sau buton.

[..]

Plase de insecte

Firma noastra va ofera o gama variata de plase de insecte sau plase tantari, de aceea va invitam sa studiati oferta noastra pentru aceste produse.

[..]

Usi de Garaj

Confectionate la orice dimensiune, disponibile intr-o gama variata de culori si adaptabile oricarui tip de garaj, usile de garaj sunt de doua tipuri: usi de garaj tip rulou s[..]

Realizarile noastre...

10+

Proiecte finalizate

200+

Clienti multumiti

7+

Ani de experienta

Lucrarile noastre

Complex Carmen Sylva *****

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 02

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 03

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 04

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 05

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

SEO

Project 06

Lucrari de mentenanta. Va rugam sa reveniti!

Avantajele companiei noastre

Experienta

Calitate

Personalizare

Durabilitate

Incredere

Punctualitate

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

Contacteaza-ne acum!

Ramai conectat cu noi

Ce spun clientii nostri...

Alexandru Matei Director General AlcaTour Sinaia

Cea mai nouă pensiune de 5 stele din Sinaia, pensiunea Carmen Sylva Grand a beneficiat în cursul anului 2016 de serviciile Nork Grup în dotarea vilei cu perdele, draperii, galerii, rolete textile, motiv pentru care recomandăm cu toata încrederea alegerea acestei firme, datorită profesionalismului, promptitudinii și calității ireprosabile a produselor oferite.

Mai mult

Unde ne gasesti